Lager og logistik

Effektivitet fra ordre til leverance

Kundetilpasset og omkostningseffektiv logistik til hvert sygehus, hver afdeling eller hver patient

Vi tilbyder e-handel, brugertilpassede emballager og leverancer, egen kundeservice og lokal teknisk support for medicinteknologi. Vores mål er at øge og tilpasse vores service efter behovet for sygepleje. Patienter, der er i peritoneal dialysebehandling, kan få væsker og tilbehør sendt til ind/udlandet, direkte til rejsemålet - Rejseservice til PD-patienter.

Vi har i gennem mange år, i samarbejde med vores kunder, håndteret hjemmelevering til et stort antal patienter inden for forskellige terapeutiske områder. Samme chauffør kører varerne ud og placerer disse på anvist plads i hjemmet.

Nyt miljøtilpasset lager og logistikcenter

I dag har Baxter i alt 2.600 nordiske leverancer om måneden, hvilket svarer til 1.600 tons eller 1.000 lastbiler. I Sverige leverer vi lægemidler og medicinteknologi direkte til sygehuse, sygehusapoteker, ambulante apoteker og private plejeudbydere. De daglige leverancer af lægemidler og medico udstyr/eller medicinteknologi til Danmark, Norge og Finland sendes via vores distributører.

Vores nye nordiske lager- og logistikanlæg i Rosersberg er klassificeret som "GreenBuilding", med 30 % lavere energiforbrug end normalt. Det nye center giver også mulighed for at udvikle tjenester, der kræver "clean-room" og GMP-licens.

Byggeriet skal Breeam-certificeres inden for kriterier som ressourcestyring, byggematerialer og energiforbrug. Certificeringen udføres og verificeres af en uafhængig tredjepart gennem den britiske miljøorganisation Breeam (Building Research Establishment Environmental Assessment Method).