Parenteral ernæring

Disse oplysninger er alene henvendt til sundhedspersonale.

Det er almindeligt, at patienter bliver underernæret på grund af deres sygdom. Af forskellige årsager bliver man ofte først opmærksom på problemet sent i forløbet, og det indebærer dårligere livskvalitet og lidelse for patienten. Ubehandlet sygdomsrelateret underernæring kan føre til komplikationer, som er ressourcekrævende for sundhedsvæsenet. Derfor arbejder Baxter løbende med uddannelse og information om klinisk ernæring til sygeplejepersonale, både på lokalt og nationalt niveau.

Baxters produktportefølje inden for parenteral ernæring omfatter trekammerposer (OLIMEL), tokammerposer (CLINIMIX), vitaminer (CERNEVIT) samt en separat fedtemulsion (CLINOLEIC) til ernæringstilberedninger til blandt andet børn og svært syge.

Baxter producerer også en 3-kammerpose til neonatal og pædiatrisk ernæring, NUMETA.

CLINOLEIC er et unikt produkt, som indeholder 80% olivenolie og kun 20% sojaolie. (Fedtsyresammensætning følger internationelle anbefalinger, WHO 2003, Espen parenteral guidelines 2009.)

Uddannelse inden for klinisk ernæring

For at bidrage til løbende uddannelse inden for klinisk ernæring og for at give sundheds- og sygeplejepersonale mulighed for at udvikle kontakter med kolleger arrangerer Baxter:

Nordiska Nutritionsakademin (NNA)
Et toårigt uddannelsesprogram for læger, sygeplejersker og diætister i samarbejde med Karolinska Institutet og Sahlgrenska Akademin.
Læs mere

Nationale og lokale seminarer og workshopper
- Uddannelser inden for klinisk ernæring.
- Workshopper baseret på patienttilfælde.

Ud over vores produktspecialister har vi også en klinisk ernæringsekspert for endnu bedre at kunne imødekomme sundhedsvæsenets behov for løbende uddannelse inden for klinisk ernæring.

Eksterne links

Aktuelt

NYHED! Nu fås OLIMEL N9 og N9E også i 1500 ml pose


NYHED! Nu fås OLIMEL N5E også i 1500 ml pose


NUMETA G16E – hvad betyder den sorte trekant

Kontakt os

Har du spørgsmål om parenteral ernæring? Kontakt os pr. e-mail:

Fyn og Sjælland
mette_bjerre_christensen@baxter.com 

Jylland
karin_fenger_ellekrog@baxter.com 

Produkter

Klik her for at få yderligere oplysninger om vores produkter
inden for parenteral ernæring.

Bestil materiale

Her kan du bestille informationsmateriale til din klinik.