Kontakt os

Kontakt os

Rapportering af bivirkninger eller reklamatione

Det er godt at rapportere bivirkninger på [email protected] og indsende produktklager til https://productfeedback.baxter.com


Rapportering af etiske spørgsmål

For fortroligt at rapportere et spørgsmål eller en hændelse, der angår Baxter, bedes du klikke her.


Medicinsk information

Vores medicinske informationsteam arbejder for at informere og uddanne sundhedspersonale og patienter i vores produkter ved at levere klinisk og videnskabelig information, der kan understøtte en klinisk beslutningstagning.
Klik her for medicinsk information


Mediekontakt Norden

Camilla Sjöström
T +46 (0)70 379 8300


 

Baxters kundeservice

Tlf. 8030 0141
Mandag-fredag kl. 08.00-16.00
[email protected]

 

Rejseservice for nyrepatienter i PD-behandling

Baxters rejseservice for dialysepatienter er en service, som er udformet med henblik på at hjælpe nyresyge, som er i PD-behandling (peritonealdialyse), og som vil ud at rejse i fritiden eller i forbindelse med arbejdet.Baxters kundeservice hjælper med at koordinere levering af PD-væsker og tilbehør til destinationen. Vi sørger for levering ,således at PD-væskerne ankommer et par dage inden din ankomst.. Vi kan også oplyse, om der findes et sygehus, der foretager PD-behandling på dit rejsemål.

Venligst kontakt vores kundeservice for oplysninger om leveringstider og tilgængelige PD-væsker for det aktuelle rejsemål.

 

Hjemmeleverancer sker trygt og nemt

Mange kronisk syge patienter, som får gentagne eller længere behandlinger, kan få disse hjemme i stedet for på sygehuset. Det gør, at de slipper for mange rejser frem og tilbage til sygehuset og får kræfter til andet. Vi kan levere lægemidler og alt tilbehør til behandlingen direkte hjem til patienten.

Vil du vide mere eller bestille?

I dag får mangepatienter, som behandler sig selv med peritonealdialyse, hæmodialyse eller ernæring, alle lægemidler og tilbehør til behandlingen leveret til hjemmet. De findes over hele landet i samtlige regioner.

Hvis din afdeling har Baxters service for hjemmeleverancer, koster det ikke ekstra. Tjenesten indgår i alle Baxters lægemidler, som anvendes i hjemmebehandling, og som udskrives på recept, forudsat afdelingen har valgt denne tjeneste.

Kundeservice hjemleverancer
Tlf.  8031 0143
[email protected]

 

Adresse

Baxter A/S

Tobaksvejen 23A, 2.
2860 Søborg
Tlf. 4816 6400

 

Teknisk service

Baxter har en stærk nordisk serviceorganisation med serviceteknikere, administratorer og tekniske undervisere. Vi er mere end 30 medarbejdere, som er specialiseret på forskellige områder.

Baxter tilbyder lokal support til alt teknisk udstyr, som forhandles i Norden, og alle tekniske uddannelser forestås af undervisere på det lokale sprog. Alle serviceteknikere er certificerede inden for deres respektive produktområder,. I Danmark findes i alt 4 medarbejdere , som dækker hele landet.

Afdelingen er ISO9002 certificeret for at garantere kvaliteten af vores virksomhed.

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt så muligt og sørger for, at du i kontortiden får kontakt med en kvalificeret tekniker.

Sundhedspersonale

Rapporter en produktklage

For at rapportere en produktklage, klik venligst her