Infusionsterapi og lægemiddeltilberedning

Infusionsterapi og lægemiddeltilberedning

Vi hjælper med at forbedre sikkerheden og udvikle omkostningseffektive processer på hele sygehuset, fra apoteket til sygesengen.

Vi forstår, hvilke udfordringer der findes i den moderne behandlingsverden, og vi ved, at du vil give den bedst tænkelige behandling til en voksende patientpopulation, samtidig med at hver eneste hospitalsfunktion skal fungere så sikkert, effektivt og omkostningseffektivt som muligt.

Som førende virksomhed når det gælder tilberedning og levering af lægemidler har vi fokus på at udvikle nye patientorienterede løsninger, som giver adgang til det rigtige produkt på det rigtige tidspunkt, samtidig med at de mindsker risikoen for medicineringsfejl. Vores intravenøse opløsninger, koblede lægemidler, behandlings- og infusionsteknologier anvendes i akutte og kritiske situationer på hospitaler og klinikker over hele verden.

Vi udvikler den globale hospitalsbehandling

Adgang

Vi samarbejder med mange forskellige hospitaler og klinikker, og også nødhjælpsorganisationer, for at sikre adgangen til livsvigtige lægemidler, når og hvor det er nødvendigt.

Kvalitet

Vores færdigkoblede antibiotika til infusion fremstilles med aseptisk teknologi, som giver lang holdbarhed, og vores infusionspumper skaber grundlag for behandling i hjemmet i et helt lukket system1.

Sikkerhed

Vores infusionspumper og koblede lægemidler er nemme og sikre at bruge, hvilket mindsker risikoen for medicineringsfejl2.

Disse oplysninger er udelukkende beregnet til sundhedspersonale

Infusionspumpe

Infusor® bærbare infusionspumper til hjemmebehandling

Baxters elastomeriske pumper anvendes først og fremmest til infusion af antibiotika, cytostatika og også lokal-/opioidanalgetika. Administration kan ske intravenøst, subkutant, epiduralt, intraarterielt og lokalt. Ved hjemmebehandling med f.eks. antibiotika udfører patienten selv den ordinerede behandling evt. med hjælp fra en sygeplejerske.

vatskesortiment

Infusionsopløsninger og skyllevæsker

Infusionsbehandlinger indebærer en række udfordringer, når det gælder stabilitet, kemisk nedbrydning, udfældninger og kompatibilitet mellem stoffer. Vi anvender forskellige teknikker for at sørge for, at produkterne holder en høj, ensartet kvalitet og er enkle at anvende for såvel sundhedspersonalet som for de patienter, der selv står for behandlingen med f.eks. antibiotika og cytostatika. 

Primære produkter til infusionsterapi og lægemiddeltilberedning