Virksomhedens ansvar

Virksomhedens ansvar

”Vores mission om at redde og opretholde liv er i sig selv bevis på, at vi er en virksomhed, der tager ansvar. Den betydning, som vores produkter og tilstedeværelse mange steder i verden har, vil altid blive vurderet ud fra patienters, lægers, samfundets, medarbejderes og andre interessenters perspektiver.” Joe Almeida, bestyrelsesformand og administrerende direktør

Corporate Responsibility Report Cover Image

Vi gør en reel forskel: Baxters CSR-rapport

Vi er stolte over vores langvarige arbejde med at være en ansvarlig virksomhed og mener, det er vigtigt at informere om vores prioriteringer, programmer og resultater.

Charitable giving and grants

Donationer og støtte

Vi støtter initiativer og organisationer, som yder en positiv og vedvarende indsats for udsatte og dårligt stillede grupper.

At forbedre adgangen til pleje og behandling, støtte lokalsamfundet dér hvor vores medarbejdere bor og arbejder samt fremme morgendagens innovationer, er centralt for vores mission om at redde og opretholde liv og grundlæggende for vores humanitære perspektiv.

Miljoehensyn, helbred og sikkerhed

En bæredygtig virksomhed

Vores fokus på miljøhensyn betyder, at vi fokuserer på bæredygtighed på globalt niveau for vores produktion og i hele forsyningskæden.

Vi stræber altid efter at mindske vores miljøaftryk ved hjælp af effektiv anvendelse af energi, vand og råmaterialer samt nedbringe affaldsmængden og udledningen af drivhusgasser. Læs mere om vores miljøarbejde i afsnittet Operations i vores seneste CSR-rapport.

Læs vores CSR-rapport

Relevante overskrifter