Samarbejdspartnere og leverandører

Samarbejdspartnere og leverandører

At gøre forretninger med Baxter.

Sammen med vores samarbejdspartnere og leverandører arbejder vi for at stille innovative livreddende og livsopretholdende produkter og behandlinger til rådighed for patienter og behandlingsinstitutioner over hele verden. Vi arbejder til stadighed på at identificere nye veje for at forbedre vores miljøresultater og fremme mangfoldigheden blandt vores leverandører, samtidig med at vi opmuntrer til innovation for at imødekomme hidtil udækkede behov på sundhedsområdet.

Baxters leverandører

Vi samarbejder med vores leverandører om at identificere måder at forbedre vores miljøpræstationer, for eksempel ved at reducere energiforbruget, affaldsmængden og udledningen af drivhusgasser. Vi har også fokus på menneskerettighederne, når vi vælger leverandører ved aktivt at identificere kvalificerede leverandører, som opfylder kravene.

Nye leverandører

Når vi vælger og evaluerer vores leverandører, tager vi blandt andet højde for pris, kvalitet og miljøaspekter. Det gør vi med det formål at udvikle bæredygtig vækst og opbygge sunde forretningsrelationer i alle dele af forsyningskæden.

E-handel

Automatiseringen af forretningstransaktioner kan føre til reducerede omkostninger, øget effektivitet og større nøjagtighed gennem hele indtægtsflowet. Vi støtter Electronic Data Interchange (EDI) for direkte kontakt mellem køber og leverandør og e-handel. Vi er også en del af Global Healthcare Exchange (GHX), det første internetknudepunkt for sundhedssektoren.

Villkor