Kirurgi

Kirurgi

Vi udvikler innovative produkter og løsninger til operationsstuen, som hjælper dig med at udvikle operationsteknikken, øge effektiviteten og forbedre resultaterne1,2..

Vores kirurgiske produkter er til rådighed, når du har mest brug for dem, som støtte i forbindelse med hæmostase, vævsforsegling, rekonstruktion, vævsreparation, intraoperativ patientpleje og inhalationsanæstesi. Vores udbud af pålidelige produkter har vist sig at mindske både intra- og postoperative komplikationer, også komplikationer der kræver bekostelige blodtransfusioner og længere tid på operationsstuen1,2. Færre komplikationer betyder ofte, at patienterne kommer sig hurtigere og giver større omkostningseffektivitet for sygehuset eller afdelingen.

Vores avancerede produkter anvendes inden for en række forskellige kirurgiske specialer, for eksempel neurologi, bariatrisk kirurgi, gynækologi, ortopædi, kardiovaskulær kirurgi, spinalkirurgi og rekonstruerende mikrokirurgi, fra akutte til elektive indgreb.

Vi udvikler den globale kirurgi

Adgang

Produkter fra Baxter anvendes på operationsstuer i næsten 60 lande.

Kvalitet

Kirurger sætter deres lid til vores kvalitetsprodukter for at opnå bedre resultater.

Designet med sikkerheden i fokus

Baxters produkter hjælper kirurger med at mindske komplikationer under og efter en operation2.

Disse oplysninger er udelukkende beregnet til sundhedspersonale.

FLOSEAL Hemostatic Matrix

FLOSEAL hæmostasematrix

FLOSEAL hæmostasematrix er et flydende hæmostasemiddel, som hurtigt standser blødninger – i gennemsnit inden for to minutter1. 96 procent af alle intraoperative blødninger standses inden for 10 minutter1,3,4. FLOSEAL kan anvendes i forbindelse med spinalkirurgi for at standse intraoperative blødninger i både blødt væv og knogler, og er endda effektivt til at standse større aktiv blødning under operation3. Det er det eneste produkt af sin art, som har vist sig at kunne mindske antallet af transfusioner og mindre komplikationer ved kardiovaskulære indgreb1,3,4. Midlet bruges inden for mange kirurgiske specialer til at tage hånd om patientens sikkerhed og mindske risikoen for komplikationer5. FLOSEAL matrix er ikke tænkt til at erstatte præcis operationsteknik og korrekt applikation af ligaturer eller andre konventionelle metoder til hæmostase.

  • FLOSEAL hæmostasematrix fås i udvalgte lande over hele verden.    
  • FLOSEAL matrix må ikke injiceres eller presses ind i patientens blodkar.
  • Må ikke anvendes ved mangel på aktivt blodflow.   

 

Tisseel

TISSEEL [vævsklæber] til kirurgi

TISSEEL er en vævsklæber, som kirurger anvender som supplement til hæmostase. 

 

Information til sundhedspersonale 

TISSEEL se fuldstændigt produktresumé (SPC)
For priser og pakningsstørrelser se www.medicinpriser.dk

HEMOPATCH resorbable collagen-based pad

HEMOPATCH

Hemopatch forseglende hæmostatikum består af en blød, tynd, bøjelig, fleksibel kollagenplade fra bovin dermis, dækket med NHS-PEG*. HEMOPATCH er indiceret som et hjælpemiddel til hæmostase og kirurgisk forsegling ved indgreb i forbindelse med kontrol af blødning eller lækage af andre kropsvæsker eller luft, hvor almindelige kirurgiske teknikker enten er ineffektive eller upraktiske. HEMOPATCH kan anvendes til at forsegle duradefekter efter traumatisk skade, excision, retraktion eller krympning af dura mater. Kan anvendes med natriumbikarbonat ved mangel på blod eller vævsvæske.

 

Primære produkter kirurgi