Innovation gennem samarbejde

Innovation gennem samarbejde

For at fortsætte med at transformere og øge tilgængeligheden af sundhedspleje over hele verden investerer vi i nye samarbejder med velrenommerede organisationer. Vi er også på udkig efter næste generations innovatorer inden for sundheds- og sygeplejen og finansierer ny, banebrydende forskning.

Vi fremmer næste generations innovatorer

Image of men at desk with mobile devices

Baxter Ventures

Vi investerer i virksomheder med innovative teknologier, produkter og behandlinger, som sætter skub i udviklingen og forbedrer sundhedsplejen. Hver investeringsmulighed gennemgår en grundig evalueringsproces. Vi undersøger, hvilket potentiale der er for at opfylde hidtil udækkede kliniske behov og muligheden for bæredygtig, langsigtet vækst. Vi investerer i behandlingsområder, som supplerer Baxters aktiviteter inden for intensivbehandling, hospitalsbehandling, ernæringsbehandling, nyrebehandling og kirurgi, samt i banebrydende teknologi og behandlingsmetoder.

Image of scientist working in a lab

Støtte til forskning og videreuddannelse

Vi støtter banebrydende indsatser fra læger og forskere, som beskæftiger sig med innovation. Vi giver også støtte til videreuddannelse af sundhedspersonale.

Relevante overskrifter